DRAGOVIĆ NIJE NAPUSTIO ZVEZDU, IAKO GA STANKOVIĆ MAMI: Defanzivac crveno-belih je u Turskoj, mada ga bivši trener zove u Đenovu
Foto: Zorana Jevtić, EPA/Simone Arveda

nema mira

DRAGOVIĆ NIJE NAPUSTIO ZVEZDU, IAKO GA STANKOVIĆ MAMI: Defanzivac crveno-belih je u Turskoj, mada ga bivši trener zove u Đenovu

Fudbal -

Saga u trouglu Aleksandar Dragović - Crvena zvezda - Sampdorija i dalje se nastavlja. I tako će biti dok jedna strana ne popusti.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Beogradom je kao grom iz vedra neba prostrujala vest da je Aleksandar Dragović napustio hotel "Kalista" u Beleku, gde su smešteni fudbaleri Crvene zvezde, i uputio se za Beograd. A, tamo bi trebalo da uhvati let za Italiju.

Međutim, Kuriru su iz Crvene zvezde, sa priprema u Beleku nedvosmisleno rekli:

- Dragović nije napustio Crvenu zvezdu, ni naš hotel u Turskoj! Ovde je sa ostatkom ekipe.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ono što brine sve u Crvenoj zvezdi jeste da je Aleksandar Dragović nezadovoljan, jer mu klub ne dopušta odlazak u Sampdoriju. Defanzivac ima otvoren poziv od strane bivšeg trenera Dejana Stankovića sa kojim se redovno čuje i koji ga žarko želi u Đenovi, jer smatra da bi sa njim u odbrani opstanak u Seriji A bio izvodljiv.

Crvena zvezda ne dopušta odlazak Aleksandra Dragovića, odbijene su ponude Sampdorije i Lečea, baš iz tog razloga. Opet, nezadovoljan igrač nije dobar za svlačionicu, posebno za pedagošku ulogu koju je Dragović do sada besprekorno obavljao školujući uz sebe Strahinju Erakovića, a od jeseni i talentovanog Stefana Lekovića.

Aleksandar Dragović
foto: Instagram

Za sada je status kvo između Dragovića i Crvene zvezde. Očigledno se emocija momka rođenog u Beču prema Zvezdi istopila, pošto je ispunio želju dede Zlativoja da zaigra u voljenom klubu. Sada želi nove izazove i igranje u Seriji A, samo je prosto neverovatno da ga više provlači borba za opstanak u Italiji, od borbe za titulu u Srbiji i sigurnog igranja u Ligi šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track