"ĐOKOVIĆA JE NAJLAKŠE POBEDITI AKO GA OTRUJETE ILI TAKO NEŠTO" Trener Novakovog rivala u polufinalu raspoložen za šalu... za sada!
Foto: EPA/James Ross

AUSTRALIJAN OPEN

"ĐOKOVIĆA JE NAJLAKŠE POBEDITI AKO GA OTRUJETE ILI TAKO NEŠTO" Trener Novakovog rivala u polufinalu raspoložen za šalu... za sada!

Tenis -

Novak Đoković će prvi put u karijeri igrati protiv Amerikaca, Tomija Pola i to u polufinalu Australijan opena.

Dvadesetpetogodišnji Amerikanac je prvi put karijeri stigao do ove faze jednog grend slema, a sa 35. mesta na ATP listi će pokušati da napravi problem srpskom teniseru.

Svestan je Pol, koji je do borbe za finale stigao pobedama nad Štrufom, Davidovičom Fokinom, Bruksbijem, Bautistom Agutom i Šeltonom, da ga čeka izuzetno težak zadatak.

Zna da je Đoković atomskim tenisom razneo prethodna dva rivala, Aleksa de Minora i Andreja Rubljova, a koliko teško će biti Polu objasnio je njegov trener, Bred Stajn, koji je meč protiv trenutno petog tenisera sveta najavio šalom.

"Mislim da je najlakši način da ga pobedite tako što ćete da ga otrujete ili tako nešto", rekao je Stajn za sajt Australijan opena.

"Nije to stvar za koju lako nađeš rešenje. Moramo da sednemo i pričamo o planu i nekim drugačijim stvarima. Ali biće teško, to je sigurno. Videćemo šta će da se desi, zato se i igraju mečevi, zar ne?", dodao je Amerikanac.

Bio je Stajn raspoložen za šalu, a da li će tako da bude i nakon polufinala...

Meč Novak Đoković - Tomi Pol na programu je u petak od 9.30 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track