"SRBIJA I HRVATSKA SU RATOVALI..." Slavni Amerikanac govorio o odnosu Novaka i Gorana, pa pomenuo RUSIJU I UKRAJINU
Foto: Patrick HAMILTON / AFP / Profimedia

zanimljivo poređenje

"SRBIJA I HRVATSKA SU RATOVALI..." Slavni Amerikanac govorio o odnosu Novaka i Gorana, pa pomenuo RUSIJU I UKRAJINU

Tenis -

Proslavljeni američki teniser Džon Mekinro nakon velikog finala Australijan opena osvrnuo se na sjajnu saradnju između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.

Srpski teniser je osvojio rekordnu 22. Grend slem titulu i jubilarni 10. trofej na Australijan openu, pošto je u velikom finalu savladao grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima.

U svom pobedničkom govoru Novak se zahvalio svojoj porodici i članovima tima među kojima je hrvatski trener Goran Ivanišević.

Goran je u više navrata bio na udaru srpskog asa tokom mečeva na u Melbrnu. Znao je Nole ozbiljno da se istrese na Hrvatu, ali naravno, ovaj mu to nije zamerio.

Nole je nakon meča istakao da je srećan što ga ima kao podršku i da ovaj trofej pripada njegovom timu isto koliko i njemu samom.

O tom specifičnom i sjajnom odnosu između Ivaniševića i Đokovića govorio je i Džon Mekinro.

"Mislim da je Goran imao sve više sijedih kako je turnir proticao", počeo je Amerikanac.

"Divno je to, prije nekoliko decenija dvije zemlje su bile u ratu, a sada su njih dvojica zajedno i nadamo se da će se tako rasplesti situacija sa Ukrajinom i Rusijom. Divno je vidjeti Gorana i Novaka zajedno, njih dvojica su sjajan tim", konstatovao je Mekinro za televiziju "Eurosport".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track