ZA SEBE SAM NAJBOLJI I UVEK ĆU BITI NAJBOLJI, REZULTATI GOVORE: Istorijske reči Novaka Đokovića! Prvi put OTVORENO PRIZNAO
Foto: Profimedia

u metu

ZA SEBE SAM NAJBOLJI I UVEK ĆU BITI NAJBOLJI, REZULTATI GOVORE: Istorijske reči Novaka Đokovića! Prvi put OTVORENO PRIZNAO

Tenis -

Na konferenciji posle meča Novak je govorio i o trci za titulu najboljeg tenisera svih vremena koja se vodi između njega, Rodžera i Rafe. Tačnije, vodila se.

"Ja sam za sebe najbolji, uvek ću biti. Diskusija o najboljem svih vremena... Rezultati govore dovoljno, ali tenis nije isti kao nekada ranije. Čast je što sam deo te diskusije. Pritisak je deo sporta, pritisak je privilegija, pritisak je nešto bez čega ne mogu da igram. Gde god se pojavim, posebno na grend slemu zbog trke sa Nadalom, pritisak je ogroman - rekao je Đoković.

Usledio je pojašanje tih reči:

- Niko ne zna koliko će to da traje i koliko ćemo igrati, ali mislim da je sjajno za sport da osvajamo grend slemove i borimo. Priča se mnogo o grend slemovi, moglo bi malo i o poziciji broj jedan. Ne može svako da osvoji grend slem, ali biti broj jedan na svetu u tolikom nizu je najzahtevnije. U tom kontekstu mi je izuzetno drago što sam se vratio na čelnu poziciju. Oborio sam taj rekord za najduže nedelja na prvom mestu. I dalje mi je to cilj, ali ne veliki kao što je bio pre obaranja rekorda. Pa dobro, slušaj ti mene...".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track