ŠTA SE DESILO SA NAJVEĆIM NOVAKOVIM NAVIJAČEM U AUSTRALIJI? Pratilo ga 10 policajaca, a sve zbog NJEGOVE MAJICE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Eurosport

OTKRIVAMO

ŠTA SE DESILO SA NAJVEĆIM NOVAKOVIM NAVIJAČEM U AUSTRALIJI? Pratilo ga 10 policajaca, a sve zbog NJEGOVE MAJICE (VIDEO)

Tenis -

Največi Novakov fan sa tribina Australijan opena Zoran Pavlović dospeo je u centar pažnje javnosti kada se u Melburnu pojavio u majici "Đoković, Džordan, Mesi", a potom i kad ga je kamera "uhvatila" sa slovom "Z"

Usledio totalni haos na meču četvrtfinala sa Rubljovim, kada je Zoran došao na meč u majici preko koje je stajalo slovo "Z". Svi vodeći globalni mediji tada su preneli čuvenu sliku Pavlovića, koja je brzo obišla ceo svet.

Zoran Pavlović
foto: Kurir

To, međutim, nije imalo nikakve veze sa ruskom vojskom, već se radi o ličnim Zoranovim majicama koje ih nosi već dugi niz godina, sa početnim slovom njegovog imena.

Mnogi si se posle toga pitali gde je Zoran, jer je do tada bio vidljiv u TV prenosima na gotovo svakom meču Novaka Đokovića.

Tada su se svi pitali da li će Pavloviću biti dopušten ulaz na "Lejver arenu", ali sve je bilo jasno u prenosu meča na Eurosportu.

Zoran je ponovo bio u prvim redovima, ali su mnogi mediji sa zapada cinično primetili da je on ponovo na meču "uprkos podršci Rusiji".

Zoran Pavlović
foto: Screenshot

Na finalu nije viđen u prvim redovim, pa su se mnogi pitali da li je bio na meču.

Odgovor na to pitanje potražili smo od njega.

- Bio sam na finalu i gledao Novaka. Međutim, pratilo me je 10 policajaca u civilu sve vreme i zato sam odustao od prednjeg dela tribina. Ponovo moram da ponovim da nisam ni u jednom trenutku bio uhapšen i da ću po dolasku u Beograd tužiti sve medije koji su objavili da sam hapšen - kaže Zoran Pavlović za Kurir.

Najavljuje da če pratiti Novaka na mečevima širom planete.

Zoran u centru pažnje kamermana na polufinalu AO:

Veliki Novakov navaijač ne krije sreću zbog istorije pobede. Dodaje da mu je Novak potpisao nekoliko majica i na jednoj napisao Zoranu od Novaka.

1 / 8 Foto: Kurir

Pogledajte video sa finala

00:38

Novakov najveći fan Zoran Pavlović oglasio se za Kurir sa finala Australijan opena

Zoran Pavlović kaže da je postigao veći efekat nego što je očekivao:

“Sada sam kod kuće u Los Anđelesu i vidim da je moja “Z” majica i ovde u Americi imala efekat medijske bombe. Bukvalno ne postoji deo sveta odakle nisam dobio poruke. Ima kritika, ima i podrške. Iskoristio sam priliku da ukažem na nezapamćenu polarizovanost sveta u kome živimo. Ono što mi je neverovatno je ponašanje pojedinih “velikih” srpskih medija koji su preneli notorne laži o meni i da sam uhapšen. Za sada nisu objavili demantije koje sam zatražio tako da nije isključeno da ću da presavijem tabak”, kaže Pavlović uz osvrt na neočekivanu korektnost tekstova iz regiona. Kaže da nije tačno da je u Melburnu uhapšen i izbačen sa stadiona.

“Redari su me jednostavno pitali šta znači slovo “Z” na majici koju sam nosio na Novakovom meču protiv Rubljova. Uvidom u moj pasoš (SAD) shvatili su da je “Z” početno slovo mog imena i stvar je ekspresno rešena. Da sam bio uhapšen nikako ne bih mogao da budem u publici na polufinalnom meču kao i na istorijskom finalu, a bio sam i itekako navijao za Novaka.

Moj lični i poslovni ugled ozbiljno je narušen lažima o mom hapšenju. Ja se bavim biznisom i svetski sam putnik. Takva reputacija mi ni najmanje nije potrebna tako da ću narednih dana doneti odluku o tome šta ću da uradim. Neshvatljivo mi je da mediji u Hrvatskoj sa dozom simpatija pišu o ovom “incidentu” dok me pojedini mediji u mojoj Srbiji blate”, razočaran je ovaj rođeni Beograđanin koji decenijama živi “preko bare”.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track