NOVAK JE TRČAO KAO GAZELA! Trener Grigora Dimitrova SARKASTIČNO odgovorio Ivaniševiću: Rasprava o Novakovoj povredi ne prestaje!
Foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

NE MIRI SE SA PORAZOM

NOVAK JE TRČAO KAO GAZELA! Trener Grigora Dimitrova SARKASTIČNO odgovorio Ivaniševiću: Rasprava o Novakovoj povredi ne prestaje!

Tenis -

Trener Grigora Dimitrova, Danijel Valverdu, sumnja u Novakovu povredu...

Teniskom stručnjaku iz Venecuele nije se dopala izjava Gorana Ivaniševića da je bugarski as na meču protiv Novaka Đokovića koristio pogrešnu taktiku, pa je uputio sarkastičan komentar o povredi srpskog asa.

U trećem kolu Australijan opena Đoković je savladao Grigora Dimitrova rezultatom 7:6, 6:3, 6:4.

Ivanišević se osvrnuo na taj meč i priznao da je Bugarin pomogao Novaku, jer je imao pogrešnu taktiku.

"U prva dva kola protivnici su bili lakši, pa smo verovalid a će sve biti u raeu. A Dimitrov je igrao na pogrešan način, njegov trener i on nisu imali pravi plan, pravu taktiku. Novak nije mogao da se pomeri, a Grigor je odigrao možda dva - tri drop šota, ja bih odigrao 300", iskren je bio Ivanišević.

Njegova izjava nije se dopala treneru bugarskog asa, koji na Tviteru odgovorio Hrvatu. Uz video maratonskog poena koji je pripao Novaku objavio je ironičan komentar.

"Evo ga najbolji poen na turniru po Australijan openu gde možete da vidite da Đoković trči kao gazela. Čestitke Novaku. Nivo je bio izuzetan tokom 12 mečeva odigranih u ovoj zemlji. Samo dva izgubljena seta", napisao je trener iz Venecuele.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track