OKO NJEGA JE UVEK NEKI CRNI OBLAK! Direktor čuvenog brenda u Federerovoj knjizi opleo po Novaku: Kako se to stalno njemu dešava?!
Foto: Eibner-Pressefoto / imago sportfotodienst / Profimedia

prozivka

OKO NJEGA JE UVEK NEKI CRNI OBLAK! Direktor čuvenog brenda u Federerovoj knjizi opleo po Novaku: Kako se to stalno njemu dešava?!

Tenis -

Majk Nakadžima, bivši direktor čuvenog sportskog brenda "Najki", koji godinama blisko sarađivao sa Rodžerom Federerom, u najnovijoj knjizi "Rodžer Federer efekat" govorio je između ostalog i o imidžu Novaka Đokovića.

Nakadžima je prokometarisao negativan publicitet koji prati najboljeg tenisera sveta.

"Mogao bi da bude najuspešniji teniser ikada, ali oko njega je uvek "crni oblak". Kao da ga navlači na sebe", ističe Federerov prijatelj.

"Pogodio je linijskog sudiju na US openu i zbog toga je diskvalifikovan. Dešava se... Ali zašto se to uvek dešava Novaku? Tu je i čitava kontroverza oko vakcinacije protiv Kovida 19", dodaje Nakadžima.

Nakadžima je godinama sarađivao sa Federerom koji je zaštitno lice brenda koji je zastupao. Ističe da je zbog svog besprekornog imidža Švajcarac idealan za saradnju.

Govoreći o tome Nakažima je indirektno "pecnuo" srpskog tenisera.

"Sada, kao brend... Da li želim da stojim iza nekoga koga uvek prate kontroverze? Ili želim da idem sa sportistom čistog imidža" poručuje Nakadžima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track