BRUKA KAKVA SE NE PAMTI U TENISU! Svet bruji o SRAMNOM POTEZU Nemca: Protivnik u potpunom ŠOKU! Ne može da veruje da je to uradio!
Foto: Printscreen

nesportski potez

BRUKA KAKVA SE NE PAMTI U TENISU! Svet bruji o SRAMNOM POTEZU Nemca: Protivnik u potpunom ŠOKU! Ne može da veruje da je to uradio!

Tenis -

Scena sa ATP čelendžera u Teksasu obišla je planetu.

Maldi nemački teniser Heniri Skvire dospeo je u žižu javnosti zbog nesportskog poteza koji je napravio na meču protiv anonimnog tenisera iz Hong Konga Čak Lam Vonga.

Nemac je bio veliki favorit na ovom meču, poveo sa 1:0 u setovima i delovalo je da će rutinski zabeležiti trijumf. Međutim, borbeni Vong se nije predavao - napravio je veliki preokret i u trećem setu zasluženo stigao do tri vezane meč lopte.

Dok se Vong spremao za servis Skvire je napravio potez koji je zgrozio ljubitelje tenisa širom sveta, prenosi portal "Klix.ba"

Učinio je nešto nedopustivo. Naime, bez ikakvog objašnjenja je izašao sa trena i rekao da predaje meč, pa je njegov rival ostao bez zvaničnog trijumfa.

Zbunjeni Vong bio je u potpunom šoku, nije mogao da veruje šta se dešava, jer su ga bukvalno sekunde delile od trijumfa.

Nemac očito nije mogao da podnese što ga je autsajder nadigrao na terenu, pa je napravio ovaj skandalozan gest.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track