IZGUBIO JE OD ĐOKOVIĆA, ALI OVE NOVAKOVE REČI NEĆE ZABORAVITI! Sjajan gest Noleta nakon plasmana u finale je za POŠTOVANJE!
Foto: Kurir sport / Violeta Đorđević

LEPE REČI ĐOKOVIĆA

IZGUBIO JE OD ĐOKOVIĆA, ALI OVE NOVAKOVE REČI NEĆE ZABORAVITI! Sjajan gest Noleta nakon plasmana u finale je za POŠTOVANJE!

Tenis -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, neposredno nakon plasmana u polufinale turnira u Dubaiju je izneo svoje utiske.

Novak je u uzbudljivom meču došao do trijumfa nad 11. teniserom sveta, a zatim je pohvalio njegove ljudkse osobine, ali i tenisko umeće i tako pokazao koliko poštuje rivala.

"Dobro veče svima, hvala što ste došli večeras i podržavali nas obojicu. Bio je ovo izazovan meč, nikada nije lako protiv njega, jedan od najboljih momaka na turu. Čovek koga morate voleti, sa svima je dobar i želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Ima jedan od najboljih servisa, pokazao je u drugom setu sve do 11. gema, kada nisam imao šanse protiv njegovog servisa. Srećom, našao sam i ja ritam u servisu i to mi je došta pomoglo, pogotovo na 4:5 i 0:30. Dva poena uvek mogu da odluče ovakve mečeve. Veoma sam zadovoljan kako sam igrao i kako sam prošao", rekao je srpski teniser nakon pobede.

Dodao je da je zahvalan svima koji žele da ga gledaju na bilo kom turniru širom sveta.

"Uvek to cenim i uvek poštujem svakog navijača na svakom turniru, zato možemo da igramo tenis na ovakvom nivou. Ne bismo postojali bez njih, bez navijača, želim da im se zahvalim, pogotovo najmlađim navijačima i mališanima koje sam video, to je uživanje za moje oči da vidim, kako mladi ljudi dolaze da gledaju tenis, kao i da ga igraju. Trudimo se da ih usrećimo", poručio je Đoković.

Srbin će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Danil Medvedev - Borna Ćorić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track