ČUVENA FOTOGRAFIJA NASTALA NA PARKINGU: Ibrahimović i Pike uhvaćeni pre poljupca! Ovako su odgovorili na pitanje da li su gej
Foto: Instagram

Trenutak nežnosti

ČUVENA FOTOGRAFIJA NASTALA NA PARKINGU: Ibrahimović i Pike uhvaćeni pre poljupca! Ovako su odgovorili na pitanje da li su gej

Fudbal -

Prošlo je skoro 13 godina od nastanka čuvene fotografije nastale na parkingu ispred stadiona Barselone.

Zlatan Ibrahimović i Đerar Pike su uslikani trenutak pred poljubac. Njih dvojica su stojala blizu jedan drugoga, a tom prilikom je Pike držao Zlatanovu ruku i milovao ga po licu.

Tada su se proširile glasine kako postoji mogućnost da je Pike homoseksualac, iako se upravo počeo viđati sa Šakirom s kojom je raskinuo 12 godina kasnije, odnosno prošle godine.

I Ibrahimović se nakon toga suočio sa neugodnim situacijama pa je tako novinarka Zlatana pitala da li je homoseksualac.

"Dođi u moju kuću i videćeš jesam li homoseksualac. Ako treba doći ću ja kod tebe. I povedi sestru", bile su Zlatanove reči.

Pike je ispričao da se zapravo radi o Zlatanovoj čestitki Pikeu na autobigrafskoj knjizi, a da su fotografi uhvatili trenutak "nežnosti".

"Jako sam privržena osoba i fotograf nas je uhvatio u trenutku kad sam sam držao Zlatana za ruku. Fotograf je bio neko unutar trening kapa, nije mogao biti neko ko radi za tabloide...", objasnio je Pike.

Kada je fotografija postala famozna morala je da reaguje i Šakira koja nije mogla da veruje da je jedan pozdrav izazvao toliko bure.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track