NADAO SAM SE DA ĆE NOVAK IGRATI LOŠE! Medvedev PRESREĆAN posle velike pobede nad Đokovićem, evo šta je danas presudilo!
Foto: Karim SAHIB / AFP / Profimedia

dubai

NADAO SAM SE DA ĆE NOVAK IGRATI LOŠE! Medvedev PRESREĆAN posle velike pobede nad Đokovićem, evo šta je danas presudilo!

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je od Danila Medvedeva u polufinalu turnira u Dubaiju (4:6, 4:6).

Grešio je mnogo najbolji teniser sveta. Gotovo ništa mu nije polazilo za rukom na ovom meču. Bio je ovo jedan od onih dana kada ništa ne ide... Srećom, turnir u Dubaiju ne spada u grupu onih koji su vrh prioriteta za Novaka. Naravno, niko ne voli da gubi, ali ako je već poraz morao da se desi onda je dobro što je to bilo na ovom turniru koji spada u kategoriju 500.

Nakon meča, ruski teniser Danil Medvedev rekao je da je zadovoljan svojom igrom na današnjem meču.

- Znao sam da moram da igram najbolji tenis, nadao sam se da on to neće uraditi i da će mi ta kombinacija doneti pobedu. Čak i kada igrate najbolje protiv njega, niste sigurni da možete da pobedite. Drago mi je što sam uspeo da zadržim formu i da je održim tokom turnira. U drugom setu sam bio u situaciji gde sam mogao da ispustim taj brejk, ali sam srećan što sam uspeo da zadržim tu prednost.

Priznao je Danil da ga je današnji meč sa Novakom iscrpeo.

- Osećao sam se sjajno pre ovog meča, ali se sada lošije osećam. Video sam da on nije srećan što se mnogo znoji, nisam bio ni ja, ali ovo su posebni uslovi, moramo da se naviknemo.

Medvedev će u finalu igrati protiv Rubljova.

- Trenutno igram dobro, to je najbitnije. Znam da je Rubljov igrao dobro, ali da je u prethodnoj rundi protivnik imao pet meč lopti. Već smo igrali jedan protiv drugog, videćemo kako će to izgledati sutra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track