AKO NEKOME NIJE JASNO, ZBOG OVOGA JE ON ŠAMPION! Novak se NE PREDAJE, i dalje veruje da će igrati u Majamiju - još uvek NIJE KRAJ!
Foto: AP Dita Alangkara, EPA Andrej Cukic

razmišljanje šampiona

AKO NEKOME NIJE JASNO, ZBOG OVOGA JE ON ŠAMPION! Novak se NE PREDAJE, i dalje veruje da će igrati u Majamiju - još uvek NIJE KRAJ!

Tenis -

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, govorio je o učešću srpskog tenisera na mastersu u Majamiju. Drama oko Noletovog ulaska u SAD i dalje traje, a sve zbog toga što srpski as nije vakcinisan protiv korona virusa.

U intervjuu za Sport klub, Ivanišević je istakao da Novak još uvek nije odustao od Majamija.

- Nije se odustalo (od Majamija). To je njemu u glavi, želi da igra. Ja bih voleo da ga puste, bilo bi to dobro i za njega i za tenis, ali nije smak sveta i ako ga ne puste - rekao je Ivanišević, i potom dodao:

- Glavno je da ćemo znati brzo, pa da možemo da napravimo plan. Tehnički, ne znam koliko je to najbolje rešenje za pripremu na šljaci, mada je on osvajao Monte Karlo i kada je igrao u Indijan Velsu i Majamiju… Sve zavisi od Novaka – ako je spreman u glavi i ako je u režimu rada fajtera, kao u Australiji, onda je sve moguće.

Inače, Novak je silno želeo da nastupi na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, te je svim silama pokušavao da sebi omogući ulazak u SAD a više o tome pročitajte OVDE.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track