KUPITE KARTE ZA 9.500 € I NA POKLON DOBIJATE GOLF 7: Dođite da gledate Novaka u tek registrovanom autu! O ovom oglasu BRUJI REGION
Foto: Shutterstock

KUPITE KARTE ZA 9.500 € I NA POKLON DOBIJATE GOLF 7: Dođite da gledate Novaka u tek registrovanom autu! O ovom oglasu BRUJI REGION

Tenis -

​Teniska euforija trese Banjaluku i Republiku Srpsku - interesovanje za "Srpska open" je ogromno, a primljeno više od 200.000 upita za karte.

Navode da je velika pomama za "kartom više" jedan gospodin odlučio je da napravi "neodoljivu ponudu“ za mogućnost gledanja Novaka Đokovića i drugih teniskih zvezda uživo u Banjaluci.

Nole
foto: EPA/FAZRY ISMAIL

On je na popularnom sajtu za prodaju i kupovinu "Olx" objavio da prodaje ulaznice za Srpska open ali i golfa 7.

- Želite da gledate najboljeg tenisera u istoriji, a da na turnir dođete Golfom 7 koji ima panorama krov? Na prodaju dve karte za treći dan turnira Srpska Open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo Volkswagen Golf 7, 1.6, 77kw, 2013 godina. Auto uvezen iz Nemačke pre tri godine, redovno održavan u ovlašćenom servisu, odrađen veliki i mali servis. Poseduje servisnu knjigu i dva ključa. Originalna kilometraža što se može proveriti u ovlašćenom servisu gde je i servisiran. Auto bez ikakvih dodatnih ulaganja. Poseduje i panorama krov, zeder, zimske gume kupljene nove početkom prošle sezone (Michelin) i letnje gume na alu felnama. Tek registrovan.

Kvalifikacije za Srpska open počinju 16. aprila, a organizatori su saopštili su da će ulaz na mečeve kvalifikacija biti besplatan.

(Kurir sport/Olax.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track