"NOVAČE, SVI TE MRZIMO!" Sramno ponašanje Amerikanca koji je OPSEDNUT Đokovićem! VREĐA GA pa se onda svađa sa navijačima
Foto: Printscreen Twitter, EPA/LUKAS COCH

ČEMU OVO?!

"NOVAČE, SVI TE MRZIMO!" Sramno ponašanje Amerikanca koji je OPSEDNUT Đokovićem! VREĐA GA pa se onda svađa sa navijačima

Tenis -

Novak Đoković već neko vreme boravi u Monte Karlu gde se priprema za pohod ka titulu na masters turniru, a njegov svaki korak je ispraćen.

Slučajni susret sa navijačicom na ulici, zatim odlazak na utakmicu Partizana, pa onda šou na ulicama sa kolegom Janikom Sinerom, izazvali su puno pažnje javnosti, novinara i navijača.

Međutim, iako deluje čudno, pojedinci koji su pažljivo pratili dešavanja iz kneževine za sebe kažu da mrze Đokovića.

Američki novinar, Erik Hejn, koji piše o tenisu na sajtu "thedrawtennis.com", a koji za sebe kaže da je i književni agent, urednik i pisac, izazvao je burnu reakciju Novakovih navijača na društvenoj mreži Tviter.

Nakon što su društvene mreže preplavili snimci Đokovića i Sinera i njihove zabave na ulicama Monte Karla, na nalogu Hejna opet je aktuelna poruka koju je objavio pre godinu i po dana.

"Smešno je kada Đoković pokušava da pokrene publiku. Ne dušo, svi te mrzimo", napisao je tada Hejn, a kako neprestano piše o srpskom teniseru, njegove reči opet su izazvale puno pažnje.

Navijači su u odbrani Novaka, napali Hejna. Amerikanac nije ni pokušao da smiri situaciju, već je počeo da se žali i piše da srpski teniser ima najgoru bazu navijača, a ujedno je i uvredio Đokovića.

Podelio je potom fotografije Đokovića i Sinera uz sramnu poruku:

"Janik, ovde ćeš želeti malo socijalne distance".

Naravno, navijači su nastavili da brane najboljeg tenisera sveta, a dobro je pitanje zbog čega je Amerikanac uopšte osetio potrebu da ničim izazvan napadne najboljeg tenisera sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track