DA LI JE OVO NORMALNO - VREĐATI VELIKOG SRBINA ŠTO NAVIJA ZA SRPSKI KLUB U EVROPI?! Lečenje ličnih frustracija na Novaku Đokoviću
Foto: Screenshot

svako ima pravo na stav, ali...

DA LI JE OVO NORMALNO - VREĐATI VELIKOG SRBINA ŠTO NAVIJA ZA SRPSKI KLUB U EVROPI?! Lečenje ličnih frustracija na Novaku Đokoviću

Tenis -

Udri po Novaku Đokoviću. Najlakše je. Tastatura na telefonu, kompu... I raspali! Jeste da ga volimo i svim srcem smo uz njega protiv Nadala, ali što ga ne bi malo prozivali!

I tako na razne teme. Opšte je poznatno da smo najviše osetljivi na Novakovu ishranu i da su se godinama kroz tu prizmu komentarisali neki malo slabiji rezultati Đokovića.

Sada smo došli do apsurda. Đoković je podržao srpski klub u Evropi i zbog toga je naišao na lavinu kritika.

U čemu je tačno problem? Pojedinim navijačima Zvezde je zasmetalo što Novak ide na utakmice Partizan, kluba za koji navija njegov naslednik Stefan. Uz to im je uši "zaparala" izjava najboljeg tenisera sveta da navija za Partizan, osim ako ne igraju protiv Zvezde.

Novak Đoković
foto: Starsport

I to je toliko "strašno", da Novak zaslužuje uvrede...

Čak i ono oko čega se kao narod nismo delili, a to je što svi volimo Novaka, došlo je pod upitnik. Navijačke strasti su jedno, ali sve ovo je otišlo u potpuno drugu krajnost.

Novak Đoković je sinonim fer-pleja, poštenja, čoveka koji na svakom koraku pokazuje ljubav prema Srbiji, osobe koja pomaže svojoj domovini na mnogo načina (za neke se zna, a za neke javnosti i ne zna).

Razmislite dobro - Da li je Novak zaslužio jednu ružnu reč zbog toga što je podržao jedan srpski klub?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja