KO ZNA ZAŠTO JE TO DOBRO! Novak otvorio dušu o "BOLNOJ TEMI" - zabranili su mu da igra u Americi, a evo šta on kaže o tome!
Foto: Profimedia

otvorio dušu

KO ZNA ZAŠTO JE TO DOBRO! Novak otvorio dušu o "BOLNOJ TEMI" - zabranili su mu da igra u Americi, a evo šta on kaže o tome!

Tenis -

Danas je počeo turnir iz Masters 1000 serije u Monte Karlu, a prvi reket sveta Novak Đoković otvorio je dušu i govorio o raznim temama.

Novak se osvrnuo na osvojenu titulu na Vimbldonu prošle sezone, i kako sam kaže, od tada je pronašao samog sebe na terenu.

- Od Vimbldona prošle godine nekako sam pronašao i sebe na terenu. Pronašao sam i tu igru i neki kontinuitet. Titula osvojena prošle godine na Vimbldonu je možda i jedna od najvažnijih u mojoj karijeri s obzirom na situacije i okolnosti koje sam doživeo početkom prošle godine. Nisam potom putovao u Ameriku, ali sam krenuo zaista sa izvanrednim partijama u Tel Avivu, Kazahstanu, Parizu, Torinu. Početak ove godine je bio izuzetno dobar u Australiji, pošto je osvojena istorijska titula. Odskočna daska je Australija koja je uvek bila za mene najbolji mogući početak godine - izjavio je Đoković za "Sportklub".

Zbog toga što nije vakcinisan protiv Korona virusa, srpski as nije mogao da učestvuje na Mastersima u Majamiju i Indijan Velsu.

- Nisam otišao u Ameriku, ali ko zna zašto je to dobro. Imao sam malo više vremena da se uigravam, treniram na ovoj podlozi koja je veoma zahtevna. Nisam imao u poslednjih nekoliko godina dobre početke sezone na šljaci. I ovo je obično prvi turnir koji se igra i odmah masters hiljadu. Moram od početka da skoncentrisano izađem na teren sa ogromnim intenzitetom što nije uvek lako, jer se igra na potpuno drugačijoj podlozi u odnosu na poslednjih sedam, osam, devet meseci. Nadam se boljem početku nego prethodne tri - dodao je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track