ANONIMNI RUS DANAS IZLAZI NA CRTU ĐOKOVIĆU! Napravio ČUDO, pa poručio: Najbolja nagrada je igrati protiv najvećeg svih vremena!
Foto: Juergen Hasenkopf / imago sportfotodienst / Profimedia

monte karlo

ANONIMNI RUS DANAS IZLAZI NA CRTU ĐOKOVIĆU! Napravio ČUDO, pa poručio: Najbolja nagrada je igrati protiv najvećeg svih vremena!

Tenis -

Ovo smo sa nestrpljenjem čekali - Nole se vraća na teren!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas započinje pohod na titulu na Mastersu u Monte Karlu.

Đoković u drugom kolu igra protiv anonimnog Rusa Ivana Gahova, koji je u prvom kolu iznenadio favorizovanog Amerikanca Mekenzija Mekdonalda (2:1).

Očekuje se da će meč početi danas oko 15 časova.

Nole je apsolutni favorit proti protiv Rusa koji u petak nije ni slutio da će zaigrati kvalifikacije za ovaj Masters. Naime, četvorica tenisera odustali su od kvalifikacija, pa je 26-godišnji Gahov neočekivano dobio šansu da se izbori za mesto u glavnom žrebu - i uspeo je.

U subotu ujutru stigao je u Monte Karlo i istog dana savladao Adriana Manarina, a nakon toga i Luku Van Ašea i tako potpuno neočekivano izborio mesto u glavnom žrebu.

U prvom kolu napravio je senzaciju protiv Amerikanca Mekdonalda i sada je dobio priliku da zaigra protiv najvećeg svih vremena.

"Ostao sam bez reči. Još ne mogu da poverujem. Kao da sanjam, mislim da je teško razumeti i objasniti šta se dogodio u poslednjih nekoliko dana. Bez obzira na bodove i novac koji ću zaraditi, najbolja nagrada je igrati protiv najvećeg svih vremena. To je ono najbolje što sam mogao da tražim", poručio je oduševljeni Gahov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track