KOŠARKAŠ 3 GODINE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT: Imao suprugu, a uporedo se zabavljao sa svastikom slavnog asa! Klub ga slučajno RAZOTKRIO
Foto: Twitter Printscreen

LUDA PRIČA

KOŠARKAŠ 3 GODINE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT: Imao suprugu, a uporedo se zabavljao sa svastikom slavnog asa! Klub ga slučajno RAZOTKRIO

Košarka -

Valjadolid je svom kapitenu priredio iznenađenje povodom rođenja ćerke i tako slučajno razotkrio da je košarkaš godinama vodio dvostruki život...

Dugogodišnji kapiten Valjadolida, iskusni Serhio de la Fuente, našao se u žiži skandala, pošto je otkriveno da je imao dvostruki ljubavni život.

Košarkaš je nedavno sa suprugom Laurom dobio ćerkicu, pa je klub odlučio da mu čestita na društvenim mrežama, nesluteći da će tako otkriti veliku tajnu koju je skrivao.

Klub je predstavio njegovu suprugu i tek rođenu ćerku i nastao je opšti haos.

Valjadolid
foto: Printscreen

"Dobro nam došla Šarlota. Čestitamo Lauri i Serhiju naovoj velikoj vesti", poručili su iz Valjadolida.

Objavu je videla supruga proslavljenog košarkaškog asa Fernanda San Emeterija, koja je otkrila da je Serhio do juče bio u dečko njene rođene sestre.

"Vau! Pa, kakvo iznenađenje! On je do juče bio dečko moje sestre. Bili su zajedno tri godine. Ništa sad. Neka je sa srećom, živela poligamija", napisala je Alisija.

Ubrzo se oglasio i njen suprug San Emeterio:

"Potvrđujem", kratko je prokomentarisao proslavljeni as.

Klub je nakon drame koja je nastala izbrisao čestitku sa društvenih mreža, ali već je bilo kasno. Imali su najbolje namere, a napravili su pakao svom kapitenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track