NA OVAKVOG ĐOKOVIĆA NISMO NAVIKLI! Ispred terena se izljubio sa Dodikom, a JEDNA STVAR svima odmah zapala za oko (VIDEO)
Foto: Starsport

NEOBIČNO IZDANJE

NA OVAKVOG ĐOKOVIĆA NISMO NAVIKLI! Ispred terena se izljubio sa Dodikom, a JEDNA STVAR svima odmah zapala za oko (VIDEO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, odradio je prvi trening otkako je stigao u Banjaluku gde će igrati na turniru Srpska open iz kategorije 250.

Nakon dolaska u ovaj grad, srdačnog dočeka građana i prespavane noći, Đoković je izašao na teren, a jedan detalj odmah je prisutnima zapao za oko.

Srpski teniser je u teniski kompleks stigao noseći na sebi jaknu, ispod koje je imao standardnu trenerku svog sponzora sa kojom je započeo trening.

A, čak i nakon što je skinuo trenerku bio je u dugim rukavima, što nije prizor na koji smo navikli.

Kako u Banjaluci trenutno ima 12 stepeni Celzijusovih, ni ne čudi što je srpski teniser u ovakvom izdanju izašao na teren.

Narednih dana, odnosno u toku turnira, očekuju se više temperature.

Novaka je, inače, ispred terena na kojem je odradio trening sačekao Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.

"Najboljem teniseru na svetu, Novaku Đokoviću, poželeo sam dobrodošlicu u Republiku Srpsku i Banjaluku te uspeh na turniru Srpska open. Sa brojnim građanima pratio sam njegov prvi trening u teniskom kompleksu", poručio je Dodik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track