"HOĆEŠ DA URINIRAM PO TERENU?!" Nezapamćeni skandal na Rolan Garosu! Kontroverzni teniser ŠOKIRAO sudiju i čitavu planetu (VIDEO)
Foto: Printscreen

ROLAN GAROS

"HOĆEŠ DA URINIRAM PO TERENU?!" Nezapamćeni skandal na Rolan Garosu! Kontroverzni teniser ŠOKIRAO sudiju i čitavu planetu (VIDEO)

Tenis -

Australijski teniser, Tanasi Kokinakis, našao se u centru skandala na Rolan Garosu.

Kontroverzni Kokinakis je ovog puta bio besan na glavnu sudiju tokom meča treće kola protiv Karena Hačanova u kojem je poražen u četiri seta.

Nakon što je izgubio drugi set Kokinakis je želeo da iskoristi pauzu za toalet, međutim dobio je negativan odgovor od sudije zbog čega je poludeo i podignutim tonom ušao u raspravu.

- Dobro, nisam znao to pravilo. Sad mi kažeš da imam još 50 sekundi. Možeš li da budeš realna i da mi daš pristojno vreme za toalet još jednom? Je**ga, imamo samo dve pauze za toalet po meču. Hoćeš da uriniram ovde na terenu? Samo tražim da idem u toalet, u poslednjem meču sam imao grčeve izbog ovoga - govorio je besni Australijanac.

Sve to su zabeležile kamere, a ovakvo ponašanje uveliko se komentariše na društvenim mrežama.

Australijanac trenutno zauzima 108. mesto na ATP listi, a najbolji rezultat bila je 69. pozicija.

U karijeri je osvojio jednu titulu u singl konkurenciji, a najbolji rezultat na grend slemovima izjednačio je ove sezone dolaskom u treće kolo Rolan Garosa, što je učinio i 2015. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track