SVI SU ČEKALI DA SE ON OGLASI! Nadal zagrmeo pred istorijski meč Đokovića i Alkaraza - njegove reči o Novaku ODJEKUJU širom sveta!
Foto: EPA/Yoan Valat, EPA/Mohammed Badra

rolan garos

SVI SU ČEKALI DA SE ON OGLASI! Nadal zagrmeo pred istorijski meč Đokovića i Alkaraza - njegove reči o Novaku ODJEKUJU širom sveta!

Tenis -

Danas će se Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastati drugi put u karijeri. Prvi put je to bilo u polufinalu Mastersa u Madridu, a ovog puta, u polufinalu Rolan Garosa.

Pred ovaj meč, oglasio se i Toni Nadal, stric proslavljenog tenisera Rafaela Nadala, koji je Alkaraza uporedio sa Rodžerom Federerom.

- Alkaraz je pun samopouzdanja i u odličnoj formi, fizički i tehnički. Podseća me na superiornost Rodžera Federera od kraja 2003, a pogotovo u 2004. Tada smo morali da čekamo novu generaciju da bi neko parirao Rodžeru. Osećam da će sličan slučaj biti sa Karlosom - kazao je Toni Nadal.

Podsetimo, istorijski meč o kom bruji ceo svet počinje u 14 sati i 45 minuta.

- Novak je trenutno nešto dalje od svoje najbolje verzije, ali ne sme se zaboraviti da je on istorijski šampion koji se bori do kraja – njegov borbeni duh omogućuje mu da se prilagodi bilo kojem kontekstu. Niko ne sme da ga otpiše - dodao je Toni.

Kurir sport

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track