VREDNIJE OD SVAKE POBEDE - SCENA PUNA LJUBAVI I PONOSA: Pogledajte šta je radio Stefan dok je tata Novak pričao sa novinarima!
Foto: Instagram

dirljivo

VREDNIJE OD SVAKE POBEDE - SCENA PUNA LJUBAVI I PONOSA: Pogledajte šta je radio Stefan dok je tata Novak pričao sa novinarima!

Tenis -

Nađite nekog u životu da vas gleda kao Stefan tatu Novaka...

Prizor vredniji od svakog trijumfa! Na društvenoj mreži Instagram isplivala ubedljivo najemotivnija fotografija sa ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Srpski teniser Novak Đoković u nedelju je ispisao istoriju tenisa. Nole je osvojio Rolan Garos i postao apsolutni rekorder sa 23 osvojena grend slema u karijeri.

Istorijiski uspeh srpski as najpre je proslavio sa svojom porodicom.

Tu si bili roditelji, stric Goran, kao i supruga Jelena sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

Od momenta kada je završio meč, ponosni naslednik Stefan nije se odvajao od svog oca. Po završetku svečane ceremonije i dolele priznanja u stopu je pratio Novaka.

Dok je srpski as držao konferenciju za medije, Stefan je pomno slušao oca iz prikrajka. Sedeo je na stepenicama i sa neverovatnim ponosom i ljubavlju gledao u Novaka koji je strpljivo odgovarao na pitanje Novinara.

Menadžer poznatog sportskog brenda Tijeri Giber, čiju opremu nosi srpski as, objavio je ovu dirljivu fotografiju na svom Instagram storiju uz sjajan komentar:

"Najbolja fotografija dana. Stefan gleda svog tatu. Izgleda tako ponosno", napisao je Francuz.

Stefan Đoković
foto: Instagram

I zaista, njegov pogled pun ljubavi i ponosa Novaku je sigurno vredniji od svih trofeja koje je osvojio u karijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track