"GORI", "PUCA"! Đoković ODLEPIO kada je video kako mu supruga izgleda! Jelena došla na meč u kratkoj haljini, Novak ostao bez daha
Foto: EPA/Andrej Cukić

LUDO ZALJUBLJEN

"GORI", "PUCA"! Đoković ODLEPIO kada je video kako mu supruga izgleda! Jelena došla na meč u kratkoj haljini, Novak ostao bez daha

Tenis -

Srpski teniser, Novak Đoković, bio je i te kako aktivan na društvenim mrežama posle plasmana u polufinale Vimbldona.

Jedna objava koju je Novak podelio na svoj nalog na Instagrmu je izazvala posebnu pažnju.

U pitanju je objava sa fotografijama na kojoj se nalazi njegova supruga Jelena u izdanju koje je očigledno oduševilo drugog tenisera sveta.

Novak Đoković
foto: Instagram/djokernole

Jelena je obukla kratku šarenu haljinu, preko koje je imala svetlo žuti sako, a takav izgled se dopao Đokoviću koji je uz poruku "izvini, gospođo", ostavio i emodžije po kojima možemo da zaključimo da je oduševljen i ludo zaljubljen. "Vatrica" i "eksplozija" nam takođe govore šta Novak misli.

Jelena Đoković
foto: Instagram/jelenadjokovicndf

O različitim stajlinzima supruge po mišljenju mnogih najboljeg tenisera svih vremena bilo je puno priče prethodnih godina, Jelena važi za pravu damu i njen dolazak na Novakove mečeve uvek se isprati sa puno pažnje.

Narednu priliku da raspameti supruga, Jelena će imati u petak, kada će Novak za finale Vimbldona igrati protiv Janika Sinera.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track