ODIGRAO SAM DOSTA TENISA, VIDEĆEMO ŠTA JE NAJBOLJE! Đoković u čudnoj situaciji pred polufinale: Dogovorili smo se, razgovaraćemo!
Foto: EPA/TOLGA AKMEN

SNAĆI ĆE SE!

ODIGRAO SAM DOSTA TENISA, VIDEĆEMO ŠTA JE NAJBOLJE! Đoković u čudnoj situaciji pred polufinale: Dogovorili smo se, razgovaraćemo!

Tenis -

Specijalni izveštač iz Londona - Vuk Brajović

Pred Novakom Đokovićem je dva dana odmora od takmičenja gde ga očekuje verovatno drugi meč dnevnog programa na Centralnom terenu u petak.

Pretpostavke su da bi mogao da odluči sa svojim timom da sutra uopšte ili tek minimalno trenira na terenu kako bi bio svežiji pred treninge u četvrtak i petak i meč protiv Sinera u spomenutom terminu.

No, postoji i opasnost da bi takva odluka poremetila njegov takmičarski ritam – što bi moglo negativno da se odrazi na njega i šampionske ambicije – ili protiv Sinera ili igrača koji bi u finale došao iz gornjeg dela žreba.

Novak Đoković
foto: EPA/TOLGA AKMEN

Na te opravdane špekulacije Novak kaže:

“O treninzima ćemo videti i odlučiti sutra. Dogovorili smo se unutar tima da ćemo narednog dana razgovarati o tome . Ono što je dobra stvar u ovim okolnostima je da imam dva slobodna dana – jer sam odigrao baš dosta tenisa u proteklim nedeljama, u šta svrstavam i treninge pred početak turnira. Videćemo šta je najbolje za telo i za um, a sve u interesu toga da se što bolje spremim", ističe Đoković.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track