PA OVO JE HIT Muž hteo da iznervira ženu, pa se našalio na račun Novaka, a onda se umešala ćerka! GENIJALNOM PORUKOM UĆUTKALA TATU
Foto: EPA/NEIL HALL

SJAJNO

PA OVO JE HIT Muž hteo da iznervira ženu, pa se našalio na račun Novaka, a onda se umešala ćerka! GENIJALNOM PORUKOM UĆUTKALA TATU

Tenis -

"Rat" u porodici zbog Novaka!

Jedna izuzetno zanimljiva objava na društvenim mrežama do suza je nasmejala ljubitelje tenisa širom sveta.

Vimbldon ulazi u samu završnicu, a Novak Đoković je aposolutni favorit za titulu. Srpski as danas od 14.30 igra protiv Janika Sinera juri svoje novo finale na najprestižnijem grend slemu. Odmah nakon tog meča na teren izlazi njegov najveći rival na ovom turniru, Španac Karlos Alkaraz, koji igra protiv Danila Medvedeva.

Ljubitelji tenisa nadaju se da će Đoković i Alkaraz zabeležiti pobede danas, kako bi u nedelju u velikom finalu imali priliku da gledaju pravi teniski spektakl - okršaj dvojice najboljih tenisera na planeti.

Na društvenim mrežama pojavila se jedna urnebesna objava o "obračunu" unutar jedne porodice između fanova Đokovića i Alkaraza.

Naime, muž je hteo da iznervira suprugu, koja je veliki fan Đokovića, pa je na kalendaru na kom je fotografija Novaka napisao: "Volim Alkaraza". To je primetila njihova ćerka, koja je na originalan način zapušila tati usta za sva vremena.

"Moj muž je napisao "Volim Alkaraza" na kalendaru, da proveri da li ću ja to primetiti. Ipak, moja ćerka je to videla pre mene, pa je ostavila i još bolji odgovor - napisala je korisnica uz prilog slike, gde se vidi kako je devojčica pokazala koliko je Đoković iznad konkurencije", napisala je jedna korisnica Tvitera.

Kurir sport

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track