DA SE NAJEŽIŠ - AUUU, KAKVE REČI OLIMPIJSKOG ŠAMPIONA! Novaku stigla moćna poruka: Tvoje suze govore kakva si LJUDINA I ŠAMPION!
Foto: Profimedia, Ana Paunković

PODRŠKA

DA SE NAJEŽIŠ - AUUU, KAKVE REČI OLIMPIJSKOG ŠAMPIONA! Novaku stigla moćna poruka: Tvoje suze govore kakva si LJUDINA I ŠAMPION!

Tenis -

Proslavljeni srpski odbojkaš, Vladimir Vanja Grbić, poslao je izuzetno snažnu poruku Novaku Đokoviću nakon bolnog poraza u finalu Vimbldona.

Novak nije uspeo da osvoji 24. grend slem trofej u karijeri, pošto je u izuzetno uzbudljivom finalu Vimbldona poražen od mladog Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima.

Bivši olimpijski šampion odmah nakon meča oglasio se na društvenim mrežama i moćnom porukom podrške koju je uputio najboljem teniseru svih vremena oduševio ljubitelje sporta u Srbiji.

"Rezultat nije uvek merilo uspeha. Najveći su veliki i kada pobeđuju i kada gube. Tu i jeste linija izmedju vrhunskih sportista i šampiona. Vrhunski sportisti su veliki samo na terenu, a šampioni su veliki i van njega" ističe Vanja i dodaje:

"Tvoja doslednost da radiš i braniš ono u šta veruješ - da budeš dosledan SEBI, a ne trendovima, jasno govori o tvojoj veličini. Tvoje suze danas u obraćanju porodici su tvoja neizmerna veličina ljudine i šampiona. Ljubi te brat ne menjaj se u vremenu zavodljivih površnosti budi i ostani primer i inspiracija svima", poentirao je Grbić.

Na kraju se zahvalio Novaku što svoju Srbiju na najbolji mogući način predstavlja u svetu.

"Hvala ti brate moj što si naš i što to ponosno pokazuješ kada god možeš. Neka te bog čuva i podari sreću i zdravlje", poručio je proslavljeni odbojkaš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track