PIRS MORGAN NE ZNA GDE UDARA! Žestoko kritikovao Đokovića, a onda poslao NEOBIČNU PORUKU zbog Novakove emotivne scene sa Stefanom
Foto: AP/Jonathan Brady, EPA/Diego Fedele

NEODLUČAN

PIRS MORGAN NE ZNA GDE UDARA! Žestoko kritikovao Đokovića, a onda poslao NEOBIČNU PORUKU zbog Novakove emotivne scene sa Stefanom

Tenis -

Poznati britanski novinar, Pirs Morgan, još jednom je žestoko kritikovao Novaka Đokovića.

Morgan je poznat po stavovima i izjavama koje dižu prašinu, a o Đokoviću je više puta govorio.

Vređao je Đokovića nakon poraza u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, govorio je često o Novakovoj odluci da se ne vakciniše, a jednom je čak pomenuo i njegovu majku, Dijanu.

Ovaj put, Morgan je komentarisao dešavanja iz finala Vimbldona u kojem je Karlos Alkaraz pobedio posle pet setova.

"Novak Đoković je izgubio razum i nisam iznenađen - Alkaraz mu je oteo krunu. Neverovatan meč. Rodila se nova legenda Vimbldona. Kakav igrač, kakav meč - čestitke!", poručio je Morgan na društvenoj mreži Tviter.

Međutim, ubrzo se dogodilo nešto neobično. Morgan je priznao da ni sam nije siguran da li "prezire" Đokovića, a to je shvatio nakon što je video kako se Srbin slomio dok je gledao ka delu tribina na kojem se nalazio njegov tim, ali i članovi porodice među kojima je bio i sin Stefan.

"Imam veoma pomešana osećanja o Novaku Đokoviću. Svaki put kada sam siguran da ga prezirem, bilo to zbog toga što razbija rekete ili zbog stavova o korona virusu, održi govor poput ovoga ili prospe suzu za svog mladog sina i opet se zagrejem za njega. Genijalan igrač, komplikovan čovek...", napisao je novinar.

Kurir sport

Bonus video:

04:04

PONAŠANJE SUDIJA JE ZA OSUDU! Teniski analitičar: JEDNA STVAR se NIKAD u istoriji nije čula iz publike i to BAŠ KAD NOVAK SERVIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track