POSLE OVOGA ĆETE GA OBOŽAVATI! Pogledajte gde živi Alkaraz! Pobedio Novaka, uzeo MILIONE, pa se vratio u dom iznad brze hrane
Foto: EPA/Juan Carlos Caval, Printscreen

SKROMAN DEČKO

POSLE OVOGA ĆETE GA OBOŽAVATI! Pogledajte gde živi Alkaraz! Pobedio Novaka, uzeo MILIONE, pa se vratio u dom iznad brze hrane

Tenis -

Nešto više od 2,7 miliona evra osvojio je Karlos Alkaraz (20) pobedom na Vimbldonu, a u karijeri blizu 20 miliona samo od turnira, a njegova skromnost oduševljava svet.

Ukupna suma je znatno veća pošto mladi Španac ima jake ugovore sa nekim od vodećih svetskih brendova u svetu sporta i mode.

Karlos Alkaraz
foto: EPA/Juan Carlos Caval

Alkaraz se nakon titule na Vimbldonu vratio u skromni dom u mestu El Palmar u blizini Mursije.

Njega su po povratku u ovaj grad sačekali brojni navijači, ali i ekipe novinara, snimatelja i fotografa.

Na ulazu u zgradu
Na ulazu u zgradufoto: EPA/Juan Carlos Caval

Prema navodima, Karlos, odnosno Čarli ili Karlitos kako ga znaju u rodnom mestu, još uvek živi sa mamom i tatom u stanu vrednom 200.000 evra koji se nalazi iznad prodavnice turskog kebaba i picerije.

Da cela priča bude još zanimljivija, teniser je sa aerodroma do svog doma stigao taksijem.

El Palmar je okrug grada Mursije na jugu Španije. U El Palmaru živi oko 25.000 stanovnika i nalazi se na pet kilometara od centra grada.

Alkaraz je nedavno dobio novi mural.

Karlos Alkaraz
foto: Printscreen

Na taj način, komšije su odale priznanje teniseru koji je postao najmlađi osvajač Vimbldona još od Borisa Bekera 1987. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track