DA LI JE TO NA POMOLU NOVO POJAČANJE CRNO-BELIH?! Ostoja Mijailović: Nije problem da potpišemo nekog igrača iz Hrvatske...
Foto: @starsport

TRANSFER NA POMOLU

DA LI JE TO NA POMOLU NOVO POJAČANJE CRNO-BELIH?! Ostoja Mijailović: Nije problem da potpišemo nekog igrača iz Hrvatske...

Košarka -

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović u intervjuu za "Antenu Zadar" dotakao se teme oko mogućeg dolaska Luke Božića u Partizan, o čemu se već neko vreme "šuška", iako on na stolu ima i ponudu za produžetak ugovora sa Zadrom.

- Ako potpišemo Božića ili bilo kojeg drugog igrača, uvek obavestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer smo mi klub iz regiona - rekao je Mijailović.

Luka Božić (27 godina, 200 centimetara) bio je najbolji igrač ABA lige prošle sezone i osvajač titule prvaka Hrvatske sa svojim timom. U regionalnom takmičenju prosečno je postizao po 22 poena i uz to bio najbolji skakač.

Na taj način, još jednom je pokazao kvalitet, koji je demonstrirao i u prvoj epizodi u Zadru, od 2017. do 2019, posle koje je otišao u Budućnost, pa u Široki, iz kojeg se vratio prošlog leta.

Podsetimo, ugovor sa crno-belima produžili su kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Džejms Naneli i Balša Koprivica, dok su u klub stigli Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka.

Iz kluba su otišli Matijas Lesor, Joanis Papapetru, Jam Madar i Dante Egzum.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track