NOLE, SAMO LEPI! Svi se pitaju šta predstavljaju ovi SMAJLIJI - ODGOVOR JE LAK Kamera uhvatila zanimljiv detalj na Novakovoj torbi
Foto: Printscreen/SportKlub

38

NOLE, SAMO LEPI! Svi se pitaju šta predstavljaju ovi SMAJLIJI - ODGOVOR JE LAK Kamera uhvatila zanimljiv detalj na Novakovoj torbi

Tenis -

Pre početka četvrtfinalnog okršaja između Novaka Đokovića i Tejlora Frica kamera je zabeležila zanimljiv detalj na torbi srpskog asa.

Na Noletovoj torbi ispod natpisa ATP Masters 1000 poređan je veliki broj smajlija, pa su se mnogi pitali šta oni predstavljaju.

Odgovor je jednostavan. Smajlija trenutno ima 38 i oni predstavljaju broj osvojenih trofeja na Masters turnirima. Dakle, čim osvoji titulu na turnirima serije 1000, Nole doda novi smajli. Verujemo da će ih nakon turnira u Sinsinatiju biti 39!

Novak Đoković
foto: Scott Stuart / Zuma Press / Profimedia

Pored smajlija na torbi su i stikeri sa Grend slemovima, pa torba najtrofejnijeg tenisera u istoriji svojim neobičnim izgledom privlači ogromnu pažnju.

Podsetimo, trijumfom nad Tejlorom Fricom Novak je obezbedio plasman u polufinale turnira Sinsinatiju i na dobrom je putu da stigne do svog 39. Masters trofeja. Za plasman u finale srpski as boriće se protiv Aleksandra Zvereva. Taj meč na programu je oko ponoći.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track