KO JE NAREDNI NOVAKOV RIVAL? Miljenik Amerikanaca BURNE biografije: Šeta VRELU PLAVUŠU, pretili mu SMRĆU, optužio Đokovića za LAŽ!
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Vreme je

KO JE NAREDNI NOVAKOV RIVAL? Miljenik Amerikanaca BURNE biografije: Šeta VRELU PLAVUŠU, pretili mu SMRĆU, optužio Đokovića za LAŽ!

Tenis -

Novak Đoković nastavio je da korača ka novoj tituli na US Openu.

Srbin je u noći između nedelje i ponedeljka savladao Hrvata Bornu Goja sa 3:0 u setovima (6:2, 7:5, 6:4), te će u četvrtinalu igrati protiv devetog nosioca, ljubimca domaće publike Amerikanca Tejlora Frica, koji je takođe sa 3:0 savladao Dominika Stikera iz Švajcarske (7:6, 6:4, 6:4).

Šta sve čeka Novaka u ovom meču?

Novak Đoković
foto: COREY SIPKIN / AFP / Profimedia

Fric je, kao što smo naveli, omiljen među Amerikancima, a njegova biografija je više nego burna.

Trenutno je deveti teniser planete, a tokom karijere suočavao se i sa pretnjama smrću posle jednog meča u Torontu 2021. godine koji je predao zato što mu je pozlilo. Tada su mu nepoznati ljudi izneli niz pretnji, najverovatnije zbog gubitka na kladionici, a Fric je rešio da im odgovori.

- Poruka svim kockarima koji mi upućuju standardne pretnje smrću zbog toga što se nisam povukao: "Zaista nisam zabrinut zbog vaših degeneričnih zavisnosti od kladionice dok igram meč" - žestoko im je odbrusio Amerikanac.

Igrao je Tejlor Fric čak sedam puta protiv Novaka i nije ga savladao niti jednom. Najzanimljiviji okršaj desio se u Australiji pre dve godine kada je Srbin slavio posle pet odigranih setova. Đoković je vodio sa 2:0, Fric je izjednačio, a posle intervencije medicinskog tima Nole je stigao do trijumfa što je zasmetalo američkom teniseru.

- U petom setu je delovao dobro... Moram da mu čestitam na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je neverovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povređen, ne bi nastavio da igra - optužio je tada Fric Đokovića za lažiranje povrede.

Pored toga što odlično gura na teniskom planu, Fricu ide odlično i u privatnom životu. Već dugo je u vezi sa vrelom plavušom Morgan Ridl koja često dolazi na tribine u atraktivnim izdanjima.

Morgan Ridl
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Šta vi mislite, da li Tejlor Fric može da napravi problem Novaku Đokoviću?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track