PREKINUTO POLUFINALE US OPENA! Skandal i SRAMOTA za tenis u SAD! Policija UPALA NA TRIBINE i nije znala šta da radi (VIDEO)
Foto: Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

BEZ PRESEDANA

PREKINUTO POLUFINALE US OPENA! Skandal i SRAMOTA za tenis u SAD! Policija UPALA NA TRIBINE i nije znala šta da radi (VIDEO)

Tenis -

Neverovatne scene su se odigrale na polufinalnom meču žena između Koko Gof I Karoline Muhove - sramotne za događaj ovakvog globalnog profila.

Naime, pri rezultatu 6:4 1:0 za Gof, grupa demonstranata koji se bore protiv korišćenja fosilnih goriva prekinula je meč izvikivanjem slogana.

Kada su obezbeđenje - a zatim policija došli do njih da ih izvedu sa tribina, shvatili su da su se demonstranti vezali lancima za sedišta - a navodno se jedan demonstrant zalepio za pod tribina - pa je trebalo naći rešenje I za takav gest.

Jedini način da budu uklonjeni bio je da se lanci preseku i "zalepljeni" demonstrant odlepi - a do tog saznanja su se obe igračice već uveliko povukle sa terena u svlačionice.

Više od 50 minuta je trajala ova farsa pre nego što su demonstranti napokon uklonjeni sa tribina.

Šta reći na sve ovo - I da li bi trebali da se zbog ovakvih neverovatnih pojava morali da se brinemo pred naredne mečeve Novaka Đokovića - koji bi sigurno značajno poremetili tok meča?

Skandal bez presedana i velika sramota za tenis u Americi!

(Vuk Brajović)

Bonus video:

03:06

NOVAKU NAJVEĆA OPASNOST PRETI OD ŠELTONOVOG MEŠANOG SERVISA? Teniski stručnjak: Đoković će se suočiti sa nepoznatim protivnikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track