SRPSKI TENISERI PROŠLI KROZ PAKAO: Dva dana puta, kvar na MOTORU AVIONA i DOJAVA O BOMBI na prolazu sa gejta! Sada se ČEKA Novak!
Foto: Starsport

nije im bilo lako

SRPSKI TENISERI PROŠLI KROZ PAKAO: Dva dana puta, kvar na MOTORU AVIONA i DOJAVA O BOMBI na prolazu sa gejta! Sada se ČEKA Novak!

Tenis -

Novak Đoković na dominantan način stigao je do trofeja na US Openu.

U finalnom meču sa 3:0 savladao je Rusa Danila Medvedeva, te mu sada predstoje iskušenja sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije.

Naš tim, predvođen selektorom Viktorom Troickim, stigao je u Španiju i čeka Novaka Đokovića da im se priključi, a na putu ka ovoj zemlji srpski teniseri prošli su kroz pakao.

- Posle dvodnevnog puta i kvara na motoru aviona, pa i dojavi o bombi na prolazu sa gejta sa koga je trebalo da polete reprezentativci Srbije iz Frankfurta za Valensiju, tim normalno radi i očekuje meč u utorak protiv Južne Koreje. Selektor Viktor Troicki na raspolaganju ima Miomira Kecmanovića, Lasla Đerea, Dušana Lajovića, Nikolu Ćaćića i Hamada Međedovića, a čeka se i dolazak Novaka Đokovića posle US Opena - stoji u poruci Teniskog saveza Srbije koja je dostavljena medijima.

Prvi protivnik Srbije na Dejvis kupu biće selekcija Južne Koreje i susret ove dve reprezentacije počinje u utorak 12. septembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track