ROĐENI POBEDNIK! Đoković se MESECIMA spremao za turnir u GOLFU: "Ne smem da se OSRAMOTIM ili pogodim nekog u GLAVU"
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

goat

ROĐENI POBEDNIK! Đoković se MESECIMA spremao za turnir u GOLFU: "Ne smem da se OSRAMOTIM ili pogodim nekog u GLAVU"

Tenis -

Ima li nečeg što Novak Đoković ne može da uradi?

Posle nastupa na golf spektaklu, Rajder kupu, deluje da - nema! Đoković je ostavio teniski reket, uzeo palicu za golf u ruke i oduševio planetu. Njegov tim je ostvario pobedu, a on je otkrio kako se mesecima spremao za nastup u Rimu.

- Volimo da igramo golf, pratimo golf i kada sam dobio poziv, rekao sam sebi da moram da prihvatim. Potom, počeo sam da se raspitujem ko sve učestvuje i koje su njihove mane. Naravno, počeo sam da treniram malo više. Uzeo sam nekoliko časova. Kada postanete otac, onda imate malo vremena. Nisam igrao mnogo golf u poslednjih 6,7 godina. Ali, povećao sam vreme na golf terenu poslednjih meseci, a posebno poslednjih 10 dana. Rekao sam sebi da moram da budem pripremljen. Ne smem da se osramotim, još gore, da ne pogodim nekog u glavu. Ne želimo to i nemam osiguranje - uz osmeh na licu otkrio je Novak i nastavio:

- Morao sam da budem siguran da sam na dobrom nivou. Zahvalan sam svima, Luku, Rajder Kupu, mom biznis partneru i prijatelju Marku koji je mnogo bolji golfer od mene i koji mi je dao odlične savete.

Zatim je rekao i da će ostati nekoliko dana na Rajder kupu.

- Ostajem ovde nekoliko dana. Moram da vidim kako sve izgleda. Svi pričaju o buci, neverovatnom "vajbu" koji možete osetiti. Ostaću to da to osetim i uživam u fantastičnom golfu - zaključio je Nole.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track