POLOVINU OVOG STANA IVANIŠEVIĆ TRAŽI OD BIVŠE ŽENE! Nalazi se u STROGOM CENTRU Zagreba, komšije LUDELE tokom renoviranja! (FOTO)
Foto: Profimedia

brutalan objekat

POLOVINU OVOG STANA IVANIŠEVIĆ TRAŽI OD BIVŠE ŽENE! Nalazi se u STROGOM CENTRU Zagreba, komšije LUDELE tokom renoviranja! (FOTO)

Tenis -

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, dospeo je u centar pažnje javnosti kada je na svom Instagram profilu poslao javnu poruku svojoj nekadašnjoj ženi, Tatjani Dragović.

On je od svoje bivše žene zatražio novac koji tvrdi da je njegov, ali i polovinu stana u kom Tatjana živi sa svojim partnerom Vlahom Arbulićem i njihovom zajedničkom ćerkom.

Kako izgleda stan zbog kog Ivanišević tuži svoju bivšu ženu? U pitanju je prelepi objekat u strogom centru Zagreba veličine 210 kvadratnih metara u kom su Goran i Tatjana nekada živeli sa decom.

Ivanišević je želeo da proda stan 2008. godine i tražio je 1.500.000 evra od potencijalnih kupaca, ali u tome nije uspeo. Kasnije se Tatjana Dragović uselila u isti sa svojim novim partnerom, a kada su ga renovirali čitave tri godine komšije su ludele, pa su čak i zvale građevinsku inspekciju Državnog inspektorata.

Danas je na adresu spornog stana prijavljena i firma COTU COGA d.o.o. koja je u vlasništvu Tatjana Dragović i njenog partnera Vlaha Arbulića.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track