NIKO NE PREPOZNAJE NEKAD NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU: Ima plastično čelo, operisao i očne kapke
Foto: PATRICK HERTZOG / AFP / Profimedia / Screenshot

transformacija

NIKO NE PREPOZNAJE NEKAD NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU: Ima plastično čelo, operisao i očne kapke

Tenis -

Po završetku Australijan opena 1998. godine svet tenisa je dobio novog igrača na prvom mestu ATP liste.

Iako nikada nije osvojio Grend slem titulu, čileanski teniser Marselo Rios uspeo je da stigne do broja jedan ispred velikih teniskih imena koji su igrali krajem 90-tih godina prošlog veka.

No, njegov boravak u vrhu svetskog tenisa nije dugo trajao. Dve godine kasnije počele su da ga uništavaju povrede, da bi 2004. godine odlučio da se penzioniše.

Danas, 20-tak godina kasnije, retko ko može da prepozna 47-godišnjeg Čileanca. Skratio je kosu i nabacao kilograme, ali je pre svega na licu napravio najveće promene.

Marselo Rios
foto: PATRICK HERTZOG / AFP / Profimedia / Screenshot

Njegov fizički izgled je potpuno drugačiji, zahvaljujuči određenim plastičnim operacijama.

"Popravio sam čelo koje je bilo uništeno od sunca. Ranije niko nije koristio kreme za zaštitu od sunca, pa mi je lice uništeno. Takođe, operisao sam i očne kapke koji su bili prekratki. Nisam mogao da zatvorim oči i spavao sam s otvorenim očima. Imao sam podočnjake i bore", rekao je Rios.

Čileancu je 2014. godine otkriven Aspergerov sindrom (jedna vrsta autizma), ali to mu ne otežava previše društvene aktivnosti. Život u Majamiju ispunjen mu je svakodnevno. Treninzi i luksuz su sve što zna i s 47 godina uživa maksimalno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track