OVAJ UGLEDNI LEKAR JE MUŽ JELENE JANKOVIĆ Kriju se od javnosti! Upoznali se na NEOBIČNOM MESTU, a ima važnu ulogu u Crvenoj zvezdi
Foto: Ana Paunković

POVUKLI SE

OVAJ UGLEDNI LEKAR JE MUŽ JELENE JANKOVIĆ Kriju se od javnosti! Upoznali se na NEOBIČNOM MESTU, a ima važnu ulogu u Crvenoj zvezdi

Tenis -

Nekadašnja teniserka, Jelena Janković, potpuno je nestala iz javnosti sve do juna 2020. godine kada je ponovo izašla na teren i to sa Novakom Đokovićem.

Bivša svetska broj jedan igrala je tada na egzibicionom turniru Adrija tur u dublu sa Novakom, a potom se ponovo povukla.

O privatnom životu teniserke prethodnih godina se nije puno toga saznalo, a Branko Barać, partner Jelene Janković sa kojim ima ćerku Unu, baš kao i Jelena, o sebi ne voli da otkriva previše, piše "Stori".

Iako se nekoliko puta pojavio u medijima i to isključivo zbog svoje stručnosti i poziva koji je odabrao, doktor Barać ne želi da bude medijska ličnost, pa je njega gotovo nemoguće videti na brojnim dešavanjima. Pojavio se sa suprugom samo na Vimbldonu 2022. godine kada su pratili meč Novaka Đokovića.

Jelena Janković, Branko Barać
foto: Printscreen

Jelena Janković i doktor Branko Barać upoznali su se slučajno početkom 2020. godine. Ona je otišla u jednu privatnu kliniku da se testira na koronu. Taj susret za oboje je bio fatalan, rodila se ljubav na prvi pogled.

Da su zajedno niko nije znao dok se nije pojavila informacija da je nekadašnja teniserka u drugom stanju. Tada se saznalo da se i udala i to za izuzetnog stručnjaka.

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine - reumatolog. Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu „Uloga seksualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina".

Branko Barać
foto: Instagram

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf-tima.

Kurir sport

Bonus video:

00:35

DAMA PORED KAMINA: Jelena Janković u pozi najčuvenije slike Paje Jovanovića! Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track