BUGARSKI KAZANOVA! KO JE NOVAKOV RIVAL U FINALU: Grigor je šetao mnoge lepotice poput Maše, Nikol Šerziger i ruske milijarderke
Foto: Instagram

Zavodnik

BUGARSKI KAZANOVA! KO JE NOVAKOV RIVAL U FINALU: Grigor je šetao mnoge lepotice poput Maše, Nikol Šerziger i ruske milijarderke

Tenis -

Novak Đoković će se od 15 časova u "Bersiju" boriti za sedmu titulu na mastersu u Parizu.

Njegov rival je Bugarin Grigor Dimitrov.

Bratko Griša i Nole su veliki prijatelji, što su još jednom potvrdili i pred finale.

Dimitrovu poslednjih godina ne cvetaju ruže na terenu, poslednju titulu je osvojio 2017. godine, ali mu zato van terena nema ravna kada su lepotice u pitanju.

Duga je lista poznatih dama sa kojima je Grigor bio u vezi.

Prva koja je pala na njegov šarm bila je Serena Vilijams. Njih dvoje su se zabavljali 2012. godine. No, ta veza nije bila duga.

Grigor Dimitrov, Serena Vilijams, Nikol Šerzinger, Marija Šarapova
foto: profimedia

Već sledeće 2013. godine Dimitrov je osvojio srce tada najpoželjnije teniserke Marije Šarapove. Maša i Griša su se prvi put u javnosti pojavili 2013. godine na mastersu u Madridu, a raskinuli tokom Vimbldona 2015. godine.

Grigor nije dugo bio miran. Iste godine je ušao u vezu sa Nikol Šerzinger. Popularnu pevačicu je bugarski teniser prvi put predstavio javnosti u januaru 2016. godine. Posle skoro četiri godine, raskinuli su krajem 2019. godine.

Lolita Osmanova je te 2020. godine ušla u život Dimitrova. Lolita je ćerka ruskog oligarha, multimilijardera Eldara Osmanova. Lolitu javnost pamti po svadbi koja je koštala vrtoglavih 13.000.000 dolara, a taj njen brak sa milijarderom Gasparom Avdoljanom propao je veoma brzo, jer je porodična firme Ruskinje ostala dužna firmi njenog tadašnjeg supruga.

Kurir sport

Bonus video:

02:00

Dimitrov prošao u polufinale Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track