EMOTIVNA OBJAVA NOVAKA PRED MEČ SA SINEROM: Srbin se oglasio na Instagramu i mnoge RASTUŽIO - "Ono što ste uradili za mene..."
Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

SRCEPARUJUĆA PORUKA

EMOTIVNA OBJAVA NOVAKA PRED MEČ SA SINEROM: Srbin se oglasio na Instagramu i mnoge RASTUŽIO - "Ono što ste uradili za mene..."

Tenis -

Novak Đoković je nedavno saopštio veoma iznenađujuću vest, koja je šokirala mnoge njegove navijače.

Naime, najbolji teniser ikada saopštio je da uz njega ubuduće neće biti dvoje ljudi koji su tu bili skoro dve decenije.

Reč je o njegovom dugogodišnjem menadžeru Edoardo Artaldiju, kao i njegovoj poslovnoj partnerki Eleni Kapelaro.

Kako se navodilo, jedan od glavnih razloga za ovaj rastanak jeste činjenica da su Novak, Edoardo i Elena čak18 godina sarađivali, te je došlo do određene vrste zasićenja, ali i pritiska...

Sada se Novak povodom čitave situacije oglasio i na društvenim mrežama:

- Dragi Elena i Edoardo, Teško je u jednoj poruci opisati sve što smo zajedno prošli za 13 godina saradnje… Moje poštovanje i ljubav prema vama dvoje lično prevazilazi svaki profesionalni odnos. Ono što ste privatno uradili za mene i moju porodicu i količinu brige i empatije koju ste imali svih ovih godina posebno prema mojoj ženi i deci je nešto posebno za mene i to nikada neću zaboraviti. Zajedno smo stvarali istoriju tenisa i dostigli neverovatne visine u ovom sportu. Vaš doprinos uspehu je od vitalnog značaja i zahvaljujem vam od srca Zauvek ćete ostati u mom srcu kao najdraži prijatelji i deo moje porodice - napisao je Đoković na svom Instagram profilu.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Novak u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track