NOVAK "ZAPALIO" PLANETU! Svet BRUJI o snimku Đokovića od pre 7 DANA: Imao je PETLJE da kaže ono što su kasnije SVI SAZNALI (VIDEO)
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

majstor

NOVAK "ZAPALIO" PLANETU! Svet BRUJI o snimku Đokovića od pre 7 DANA: Imao je PETLJE da kaže ono što su kasnije SVI SAZNALI (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković osvojio je Završni masters u Torinu, a o njegovoj izjavi od pre sedam dana bruji čitava planeta.

Nole je u finalnom meču bio bolji od Janika Sinera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3), dokazao je da je najbolji i ostvario prognoze sa početka turnira. Tada su Đokovića pitali za "smelu prognozu" pobednika Završnog mastersa, a on je jedini imao hrabrosti da kaže ono što su kasnije svi saznali.

- Ako ne želim da budem skroman i iskren, osvajam turnir. A, ako želim da budem skroman, takođe ću osvojiti turnir - rekao je Novak.

Kasnije je Đoković izašao iz veoma teške grupe, da bi zatim počistio Karlosa Alkaraza i Janika Sinera u samoj završnici, stigao do nove titule i započeo 400. nedelju na vrhu ATP liste.

Dok je Novak znao da će osvojiti turnir ostali teniseri pričali su o "tesnim mečevima", asovima i ostalim ne toliko bitnim stvarima i niko nije smeo da tipuje na sebe.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:03

Novak, navijači, Srbija, zastava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track