NOVAK OBEĆAO NAJLUĐU STVAR IKADA AKO OSVOJIMO DEJVIS KUP: Za ovo što Đoković planira da učini potrebna je NEVEROVATNA HRABROST!
Foto: FOTO TSS - SRĐAN STEVANOVIĆ

dejvis kup

NOVAK OBEĆAO NAJLUĐU STVAR IKADA AKO OSVOJIMO DEJVIS KUP: Za ovo što Đoković planira da učini potrebna je NEVEROVATNA HRABROST!

Tenis -

Novak Đoković i Dejvis kup reprezentacija Srbije imali su još jedan trening u Malagi, a naši navijači krenuli su put Španije kako bi podržali četu Viktora Troickog u pohodu na 'salataru'.

Rival Srbiji u četvrtfinalu u četvrtak od 16 časova biće Velika Britanija i ako se pogleda atmosfera u našem timu - nema dileme da su svi spremni za velika dela. Zbog toga i ne čudi ideja šta činiti ako se uzme "salatara". Po običaju dobar deo planova koje koju reprezentativci dolazi od Novaka, vrlo verovatno i ovaj...

„Imamo nekoliko ideja za potencijalnu proslavu“, počeo je Troicki, a onda mu je Dušan Lajović nešto dobacio uz osmeh.

„Već smo govorili o tome – skakanje iz aviona je ideja, ako bog dâ“.

Laslo Đere nije bio baš potpuno ubeđen da je to najbolja ideja, uz smeh je nastalo komešanje usred konferencije za medije, ali samo da Srbija osvoji, za slavlje ćemo lako.

1 / 7 Foto: FOTO TSS - SRĐAN STEVANOVIĆ

Isto tako je i sa delegacijom navijača koju predvode Goran Đoković i poznati glumac Dragan Gagi Jovanović i koja je krenula put Španije kako bi podržala Đokovića i ostatak ekipe.

1 / 3 Foto: Kurir sport

Svoje utiske pred duel sa Britancima izneli su Laslo Đere i Dušan Lajović.

- Očekuje nas težak duel. Ne znamo ko će izaći od njih na teren, ali to nam je i manje važno. Fokusirani smo na našu igru i želimo da pružimo maksimum u tom duelu. Znam da ćemo to i urditi. Atmosfera u timu je dobra, svi smo pozitivni i nadamo se uspehu - rekao je Đere, a na njegovu izjavu nadovezao se Lajović:

- Super smo se snašli. Došli smo u nedelju u Malagu, a i trenirali smo nedelju dana u Beogradu pre puta. Nadam se, sada kada smo kompletni, dobrom susretu protiv Britanaca. Svi igrači su spremni da zaigraju i trebalo bi da iskoristimo tu dobru energiju i samopouzdanje koje nam Novak donosi posle izuzetne sezone. Nadam se najboljem mogućem takmičarskom početku ove nedelje - istakao je on.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track