NOVAK SE ODUŠEVIO KADA GA JE VIDEO, NIJE SKIDAO OSMEH SA LICA! U Malagu stigao i čuveni glumac - ova fotka obilazi Srbiju! FOTO
Foto: TSS

dejvis kup

NOVAK SE ODUŠEVIO KADA GA JE VIDEO, NIJE SKIDAO OSMEH SA LICA! U Malagu stigao i čuveni glumac - ova fotka obilazi Srbiju! FOTO

Tenis -

Dejvis Kup selekcija Srbije, predvođena selektorom Viktorom Troickim družila se juče sa navijačima u Malagi.

Teniski savez Srbije organizovao je kotel veče na kojem su naši navijači, ali i predtavnici "sedme sile" mogli da porazgovaraju sa Noletom i društvom pred duel sa Velikom Britanijom.

Među mnogim poznatim ličnostima iz teniskog sveta prepoznatljivo je bilo i lice čuvenog glumca Dragana Gagija Jovanovića.

Dragan Jovanović, Novak Đoković
foto: TSS

Jovanović je bio fenomenalno raspoložen, obradovao se kada je video srpske tenisere, a ista reakcija viđena je i kod Đokovića koji je na svom Instagram storiju je objavio susret.

Novak
foto: Printscreen/Instagram

"U ovom formatu Britanija ima jak tim, pogotovo dubl sa Skapskim i Salisburijem. Mi nemamo specijalistu za dubl, ali spremni smo da damo sve od sebe. Biće mnogo navijača sutra britanskih, biće i naših, atmosfera je drugačija, buka i tokom poena, ali u tome je draž Dejvis kupa", istakao je Đoković.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja