MATIĆ ZAVRŠIO U ČUKARIČKOM! POBEDIO JE SAMO ZVEZDU: Možda je vreme za Slavišu Stojanovića! Koga će izabrati Matijašević?
Foto: David Damnjanovic/STARSPORT

TRAŽI SE TRENER

MATIĆ ZAVRŠIO U ČUKARIČKOM! POBEDIO JE SAMO ZVEZDU: Možda je vreme za Slavišu Stojanovića! Koga će izabrati Matijašević?

Fudbal -

Rukovodstvo Čukaričkog više nema strpljenja za Igora Matića i kako sada stvari stoje, one će dobiti otkaz.

Igor Matić
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Kao trener početnik Igor Matić nije se snašao na kormilu osvajača Kupa Srbije iz 2015. godine. Ako je bilo za očekivati da Čukarički ostvari loše rezultate u grupi Lige konferencije, u konkurenciji Olimpijakosa, Fjorentine i Ferencvaroša, onda niko nije mogao da zamisli da će Brđani biti očajni u Superligi.

Poraz od Napretka u Kruševcu, u zaostaloj utakmici prelio je čašu. Igor Matić vodio je ekipu tri meseca, na 18 utakmica, upisao dve pobede, jedna od njih je nad Crvenom zvezdom. Upisao je i poraz od Partizana. Sportski menadžment kluba na čelu sa direktorom Vladimirom Matijaševićem i njegovim pomoćnikom Goranom Grkinićem izgleda je shvatio grešku posle smene Dušana Kerkeza.

Slaviša Stojanović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Postavlja se pitanje, ko će na užarenu klupu Čukaričkog. Ovo je pitanje za Matijaševića i Grkinića, jer pri izboru trenera ne bi smeli da omanu. Malo je kvalitetnih trenera koji su slobodni. Možda bi najbolje rešenje bio Slaviša Stojanović, trener koji je u sezoni 2013/2014. vratio titulu Crvenoj zvezdi posle sedam godina.

Bez angažmana su Miodrag Grof Božović, Mladen Krstajić, Nikola Trajković...

Kurir sport

00:26

Atmosfera pred početak utakmice Fiorentina - Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track