UZNEMIRAVAO I UHODIO VRELU ARGENTINKU! Bivši trener srpskog tenisera u CENTRU SKANDALA: Postavio joj KAMERU u stan, moraće na SUD!
Foto: HECTOR RETAMAL / AFP / Profimedia

manijak

UZNEMIRAVAO I UHODIO VRELU ARGENTINKU! Bivši trener srpskog tenisera u CENTRU SKANDALA: Postavio joj KAMERU u stan, moraće na SUD!

Tenis -

Nekadašnji trener srpskog tenisera Miomira Kecmanovića, David Nalbandijan, optužen je za uznemiravanje i uhođenje bivše devojke, vrele Argentinke Araseli Torado.

Miomir Kecmanović, David Nalbandijan
foto: TSS/Neda Miletić

Nalbandijan je legendarni argentinski teniser koji je posle igračke karijere uplivao u trenerske vode, a sada se našao u centru pažnje velikog skandala. Veza Davida i Araseli trajala je nekoliko meseci, ali se završila burno, te je prelepa Argentinka prijavila Nalbandijana za uznemiravanje već u aprilu ove godine. Tada su optužbe odbačene zbog nedovoljnog broja dokaza, a sada je slučaj ponovo stigao do policije.

Brat Araseli Torado je u njenom stanu, u ventilacionom otvoru pronašao kameru koja je mogla da šalje slike na mobilni telefon, a za koju se verovalo da je postavio Nalbandijan.

Tenis, David Nalbandijan
foto: REUTERS

Araseli je otišla u policiju i imala je dokaz više - audio poruku u kojoj je bivši teniser priznao nekadašnjoj partnerki da je ubacio kameru ali da je nikada nije koristio.

Pokrenuta je nova istraga, kako policije, tako i Ministarstva pravde, tako da će David Nalbandijan morati i na sud.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track