ŠTA SE DESILO RAFAELU NADALU? Navijači ostali bez teksta, Španac "preko noći" OSTARIO! (FOTO)
Foto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

šok

ŠTA SE DESILO RAFAELU NADALU? Navijači ostali bez teksta, Španac "preko noći" OSTARIO! (FOTO)

Tenis -

Fotografija Rafaela Nadala koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju javnosti.

Španac već neko vreme nije na terenu, te se ne pojavljuje često u javnosti, ali je jedan od njegovih fanova uspeo da šokira planetu i to fotkom koju je objavio. Na njoj se on nalazi sa Rafaelom Nadalom koji je "preko noći" vidno ostario, te ostao bez kose i ne izgleda najbolje.

- Pa on je kao starac, šta mu se desilo? - upitao je jedan od Rafinih fanova.

Nadal je rođen trećeg juna 1986. godine i na teren će pokušati da se vrati na turniru u Brizbejnu koji počinje 31. decembra 2023. i traje do sedmog januara 2024.

- Nadam se da ću imati sposobnost da ne zahtevam od sebe ono što sam zahtevao tokom čitave svoje karijere. Verujem da sam u drugačijem trenutku, u drugačijoj situaciji i na neistraženom terenu. Trenutno se nadam da ću moći da ne tražim maksimum, da prihvatim da će stvari biti vrlo teške na početku i da sebi dam potrebno vreme i oprostim sebi ako stvari krenu naopako na početku, što je vrlo velika mogućnost - rekao je Nadal o povratku na teren, pa dodao:

- Svestan sam da možda postoji ne tako daleka budućnost u kojoj se stvari mogu promeniti, i pokušaću da zadržim svoj entuzijazam, svoj radni duh i verujem da će moje telo moći da odgovori izazovima.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track