HRVAT PLAĆEN 90 MILIONA, A VOZAJU GA KAKO STIGNU Zbog teške BLAMAŽE na terenu, Englezi ga UNIŠTAVAJU! Čovek je neviđena "RUPETINA"
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

sitijev megvajer?

HRVAT PLAĆEN 90 MILIONA, A VOZAJU GA KAKO STIGNU Zbog teške BLAMAŽE na terenu, Englezi ga UNIŠTAVAJU! Čovek je neviđena "RUPETINA"

Fudbal -

Reprezentativac Hrvatske i defanzivac Mančester Sitija, Joško Gvardiol, našao se na žestokom udaru kritika nakon očajne partije koju je pružio na meču protiv Aston Vile.

Građani su doživeli bolan poraz od Vile (1:0) u derbiju 15. kola Premijer lige, a kao glavi krivac za neuspeh označen je papreno plaćeni hrvatski fudbaler - Joško Gvardiol.

Joško Gvardiol
foto: AP Photo/Darko Bandic

Momak koji je letos stigao u Siti za rekordnih 90 miliona evra, trenutno je najveća "rupa" u odbrani aktuelnog šampiona Evrope. Zbog očajnih partija koje pruža u dresu slavnog kluba, stekao se utisak da su Građani dobil svog Megvajera.

Na utakmici protiv Vile bio je kriminalan. Pre odlučujućeg gola za Vilu, momak sa Jamajke Leon Bejli ga je propisno izvozao i zatresao mrežu.

Najpre ga je prevario na sredini terena, prilikom prijema lopte. Gvardiol je uspeo da ga sustigne na dvadesetak metara od gola, ali onda je uledila nova blamaža. Bejli ga je sjajnom fintom "poslao po burek" i na spektakularan načni završio akciju.

Nakon meča engleski mediji osuli su paljbu po hrvatskom fudbaleru, koji je odigrao katastrofalan meč. Čitaoci uglednog "BBC" dali su mu poražavajuću ocenu 3,65 na skali od 1 do 10. "Manchester Evening News" njegovu partiju je nazvao "jadnom", a popularni portal "Sport Bible" piše da je Gvardiol glavni krivac za poraz i ističe da ga je Bejli "izvrteo" na terenu.

Očekivano, nisu ga štedeli ni ljubitelji fudbala na društvenim mrežama. Navijači su razočarani njegovim partijama, smatraju da je nedopustivo da ovako igra čovek koji je plaćen rekordnih 90 miliona evra.

Kurir sport/J.M.

00:46

Par iz Londona priželjkuje OVAJ rezultat na meču Siti - Zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track