NOVAKOV NAJVEĆI MRZITELJ SE PONOVO OGLASIO! Ovog puta nije PLJUVAO Srbina, već mu je SKINUO KAPU - evo šta ga je ODUŠEVILO!
Foto: Profimedia, Printscreen

zanimljivo

NOVAKOV NAJVEĆI MRZITELJ SE PONOVO OGLASIO! Ovog puta nije PLJUVAO Srbina, već mu je SKINUO KAPU - evo šta ga je ODUŠEVILO!

Tenis -

Novak Đoković nedavno je dao veliki intervju američkoj televiziji "CBS" i novinaru Džonu Verthajmu, i tom prilikom je potpuno otvoreno govorio o brojnim temama.

Nije se libio najbolji teniser ikada da priča o svojim najvećim rivalima, vakcinaciji a jedan deo u kom je govorio o slabostima svojih protivnika posebno se dopao njegovom najvećem kritičaru, Benu Rotenbergu.

Poznat je Rotenberg kao neko ko ne voli srpskog tenisera, često ga uzima u usta u negativnom kontekstu, a ovog puta je promenio ploču.

On je na Tviteru podelio jedan deo Novakog intervjua, uz sledeći opis:

- Intervju Novaka Đokovića sa Džonom Verthajmom je, ukoliko ga niste odgledali, sjajan. Đoković je otkrio kako gleda slabosti svojih protivnika. Ta vrsta otvorenosti pokazuje kako je opušten iako je na vrhu - napisao je Rotenberh uz insert iz intervjua.

Kurir sport

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track