ZVEZDINI OMLADINCI IMAJU VELIKI MOTIV PROTIV MANČESTER SITIJA: Milijaševa deca žele da se na dostojanstven način oproste od Evrope
Foto: www.crvenazvezdafk.com

liga šampiona za mlade

ZVEZDINI OMLADINCI IMAJU VELIKI MOTIV PROTIV MANČESTER SITIJA: Milijaševa deca žele da se na dostojanstven način oproste od Evrope

Fudbal -

Omladinska selekcija Crvene zvezde u sredu od 14.00 časova dočekuje Mančester Siti na stadionu FK Voždovac, u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona za mlade.

Luka Lečić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Juniori Crvene zvezde Luka Lečić i Aleksa Cvetković izneli su svoja očekivanja. Crveno-beli nemaju šanse da se plasiraju u narednu rundu najelitnijeg takmičenja u Evropi, jer su Mančester siti i Lajpcig na prve dve pozicije sa 13 i 10 bodova, dok su Zvezda i Jang Bojs na deobi trećeg mesta sa po jednom pobedom, ali motiva neće izostajati.

Izabranici trenera Nenada Milijaša neće se predati.

- Prvo mesto u grupi dovoljno govori o kvalitetima juniorske ekipe Mančester Sitija, ali želimo da pred našom publikom pokažemo da smo zaslužili da prezimimo u Evropi i da nam je falilo samo malo više sreće u nekim trenucima. Boli nas poraz protiv Lajpciga u Nemačkoj još uvek, ali to je fudbal i nekad se na teži način gradi pobednički karakter. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, i da nas podrže, te da onda svi zajedno idemo na Marakanu i navijamo za Zvezdu - rekao je Luka Lečić.

Aleksa Cvetković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Saglasan sa saigračem iz veznog reda je i Aleksa Cvetković.

- Imamo veliki motiv da na najbolji mogući način stavimo zavesu na jesenji deo sezone. Nije sve bilo idealno od samog starta, jer iako smo pružali dobre partije, na nekim mečevima nam je izostao rezultat. Sada sa velikom dozom samopouzdanja, nakon serije pobeda u Omladinskoj ligi Srbije dočekujemo Mančester Siti - jednu od najboljih ekipa u svom uzrastu. Pozivam navijače da u što većem broju dođu da nas podrže i daju nam vetar u leđa da ostvarimo važnu pobedu na psihološkom planu za nastavak sezone i da napravimo dobru uvertiru za utakmicu na Marakani - zaključio je Aleksa Cvetković.

Iz FK Crvena zvezda podsećaju sve navijače da je šal obavezan na utakmici prvotimaca protiv Mančester sitija, kako bi kroz još jednu sjajnu sliku Marakane predstavili klub Evropi u najlepšem svetlu.

Kurir sport

02:16

Jovan Mijatović posle poraza od Lajpciga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track