"SAMO JEDAN ČOVEK ZASLUŽUJE TU NAGRADU" Čuveni Britanac ZAPREPAŠĆEN sramnom odlukom ATP: Teže je ostati na vrhu nego do njega doći
Foto: Patrick HAMILTON / AFP / Profimedia

zagrmeo

"SAMO JEDAN ČOVEK ZASLUŽUJE TU NAGRADU" Čuveni Britanac ZAPREPAŠĆEN sramnom odlukom ATP: Teže je ostati na vrhu nego do njega doći

Tenis -

Bivši britansko-kanadski teniser, Greg Rusedski, smatra da je hrvatski teniski stručnjak Goran Ivanišević zaslužio da dobijie nagradu za trenera godine.

Novak Đoković (36) je u 2023. godini osvojio sedam titula, tri grend slema, Završni turnir u Torinu, Masterse u Parizu i Sinsinatiju i ništa od toga nije bilo dovoljno da priznanje za najboljeg trenera dobije Goran Ivanišević, koji radi sa Noletom od 2019. godine, a nikada nije dobio ovu nagradu.

Za najbolje trenere priznanje su dobili Daren Kehjil i Simone Vangoci koji vode brigu o Janiku Sineru, igraču koji je dobio nagradu za omiljenog tenisera na ATP turu.

Ova odluka nije se dopala Novaku Đokoviću, koji se oglasio na Insagramu i podržao svog trenera, a njegovo mišljenje deli i Rusedski.

"Čudno… Bio je na jedan meč do kalendarskog slema, ima 24 grend slem titule. Daren Kejhil je odradio sjajan posao sa Sinerom, ali samo jedan čovek zaslužuje nagradu za trenera godine – to je Goran. Teže je ostati na vrhu nego do njega doći, pogotovo sa 36 godina", napisao je Britanac na društvenoj mreži "X".

Kurir sport/J.M.

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track