NOVAK SE OGLASIO PRED SPEKTAKL SA ALKARAZOM! Đoković objasnio zbog čega je ovaj meč BITAN za njega - ovo je pravi RAZLOG!
Foto: EPA/Tolga Akmen

saudijska arabija

NOVAK SE OGLASIO PRED SPEKTAKL SA ALKARAZOM! Đoković objasnio zbog čega je ovaj meč BITAN za njega - ovo je pravi RAZLOG!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će susretom sa Karlosom Alkarasom u sredu i zvanično započeti sa proverom forme pred novu sezonu.

Dva najbolja igrača na ATP listi ukrstiće rekete na susretu u Saudijskoj Arabiji i tako proveriti stanje igre na nepune tri nedelje pre starta prvog grend slema sezone u Melburnu.

Meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na programu je danas od 16 sati.

"Ovde u Rijadu imam mnogo mladih ljudi koji su zaniteresovani za sport, koji žele iskustvo gledanja velikih teniskih mečeva. Zato smo ovde i igramo meč, prvi protiv drugog na svetu", kazao je Đoković pred početak egzibicije u Rijadu.

Objasnio je Nole razlog zbog kog je ovaj meč bitan za njega i Alkaraza.

"Mislim da je ovo prilika i za Alkrasa i mene da testiramo igru pre početka sezone u Australiji, a takođe i da promovišemo tenis u novoj zemlji i velikom gradu kao što je Rijad, najvažnijem u ovom regionu. Veoma sam uzbuđen, nikada nisma bio ovde i nadam se da će biti sjajno", rekao je Đoković.

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track